Ubytování ve městě Montcortes

Město Montcortes se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Montcortes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montcortes

Casa Manel - Loft rústico con encanto
Casa Manel - Loft rústico con encanto

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Nabízí zahradu a gril. Casa Manel - Loft rústico con encanto nabízí ubytování v Montcortes s bezplatným Wi-Fi a výhledem na řeku. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Andorra–Na letiště La Seu d'Urgell je to 69 km.

Casa Sisquet
Casa Sisquet

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Casa Sisquet se nachází v Montcortes, pouhých 49 km od kostela Assumpcio de Coll, a nabízí zahradu, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Venkovský dům má balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a kulečníku. Venkovský dům má 7 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky, francouzsky a holandsky. Venkovský dům má také gril. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 75 km.