Ubytování ve městě Montederramo

Město Montederramo se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Montederramo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montederramo

Casa Tino 2
Casa Tino 2

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Tino 2 se nachází v Montederramu, 43 km od termálních pramenů As Burgas a 27 km od kaňonu Sil. Nabízí výhled na hory. Na místě je soukromé parkoviště. Prázdninový dům má balkon, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 33 km od lyžařského a horského střediska Manzaneda a 41 km od výstaviště Auditorium. Na letiště Vigo je to 133 km.

Casa Tino
Casa Tino

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Casa Tino nabízí ubytování s balkonem a výhledem do zahrady, asi 43 km od termálních pramenů As Burgas. Auditorium - výstaviště je vzdálené 41 km. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. K dispozici jsou také 2 koupelny. Prázdninový dům je vzdálený 27 km od kaňonu Sil a 33 km od lyžařského a horského střediska Manzaneda. Na letiště Vigo je to 133 km.

Apartamento rural con increíbles vistas
Apartamento rural con increíbles vistas

9,5 / 10 (25 hodnocení)

Apartamento rural con increíbles vistas se nachází v Montederramu, 43 km od termálních pramenů As Burgas a 27 km od kaňonu Sil. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. V okolí se lze věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 33 km od lyžařského a horského střediska Manzaneda a 41 km od výstaviště Auditorium. Na letiště Vigo je to 133 km.