Ubytování ve městě Morille

Město Morille se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Morille nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Morille

Vivienda de Uso Turístico
Vivienda de Uso Turístico

8,8 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování Vivienda de Uso Turístico máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Vivienda de Uso Turístico se nachází asi 20 km od univerzity v Salamance a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Na náměstí Plaza Mayor Salamanca je to 21 km a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Vivienda de Uso Turístico stojí 20 km od Univerzity Pontificial v Salamance a muzea Historia de la Automoción. Na letiště Salamanca je to 32 km.

Apartamentos Walden by gaiarooms
Apartamentos Walden by gaiarooms

8,3 / 10 (98 hodnocení)

Apartamentos Walden by gaiarooms se nachází v Morille, pouhých 21 km od univerzity v Salamance, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází v budově z roku 2022, 21 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca a 20 km od Univerzity Pontificial v Salamance. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Museo Historia de la Automoción a Art Deco & Art Nouveau Museum jsou vzdálené 21 km. Na letiště Salamanca je to 32 km.

Casa Turistica Rivera Del Zurguen
Casa Turistica Rivera Del Zurguen

8,3 / 10 (31 hodnocení)

V ubytování Casa Turistica Rivera Del Zurguen máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Turistica Rivera Del Zurguen se nachází v Morille, pouhých 20 km od univerzity Salamanca, a nabízí ubytování se zahradou, barem, grilem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Casa Turistica Rivera Del Zurguen stojí 21 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca a 20 km od univerzity Pontificial. Na letiště Salamanca je to 32 km.