Ubytování ve městě Mota del Marqués

Město Mota del Marqués se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mota del Marqués nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mota del Marqués

La Aldea Colorada Casa Rural
La Aldea Colorada Casa Rural

9,8 / 10 (13 hodnocení)

La Aldea Colorada Casa Rural se nachází v Mota del Marqués, 49 km od stadionu Estadio José Zorrilla, 50 km od kastilských a Leonských soudů a 50 km od kulturního centra Miguel Delibes. Tento venkovský dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem do zahrady má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. K dispozici jsou také 3 koupelny s fénem. Na místě je také dětské hřiště. La Aldea Colorada Casa Rural stojí 50 km od obce Polideportivo Pisuerga. Na letiště Valladolid je to 33 km.

La Aldea Colorada
La Aldea Colorada

9,1 / 10 (28 hodnocení)

La Aldea Colorada se nachází v Mota del Marqués a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. La Aldea Colorada má zahradu, gril a dětské hřiště. Na letiště Valladolid je to 63 km.