Ubytování ve městě Muñogalindo

Město Muñogalindo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Muñogalindo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Muñogalindo

casa rural La Gabina
casa rural La Gabina

9,7 / 10 (15 hodnocení)

Casa rural La Gabina se nachází v Muñogalindu, 19 km od Torreón de los Guzmanes, 19 km od okresní rady Avila a kláštera sv. Terezy. Nabízí zahradu, terasu a bar. Nachází se 20 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte a má nepřetržitě otevřenou recepci. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň, posezení a TV s plochou obrazovkou. Na místě je dětské hřiště. V okolí se lze věnovat pěší turistice a lyžování. Na místě je k dispozici půjčovna lyžařského vybavení, prodej skipasů a přímý přístup na sjezdovku. Casa rural La Gabina stojí 21 km od kláštera La Encarnación a inkarnačního kláštera. Na letiště Salamanca je to 104 km.

Casa Rural Paco
Casa Rural Paco

9,3 / 10 (35 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Paco máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Paco se nachází v obci Muñogalindo, pouhých 19 km od města Torreón de los Guzmanes, a nabízí sdílený lounge, bar a sdílenou kuchyň. Ubytování je vzdálené 19 km od provinční rady Avila a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento venkovský dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a fénem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 19 km od kláštera sv. Terezy a 20 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte. Na letiště Salamanca je to 104 km.

Casa Rural Reposo de Afanes
Casa Rural Reposo de Afanes

9,2 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Reposo de Afanes máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Reposo de Afanes se nachází v obci Muñogalindo a nabízí zahradu s grilem. Tento venkovský dům se 3 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi a obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou. Dům má 2 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí a 1 jednolůžkový pokoj. K dispozici je dobře vybavená kuchyň s myčkou nádobí a pračkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky, kanoistiky a jízdy na stezkách.