Ubytování ve městě Murchante

Město Murchante se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Murchante nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Murchante

La casa de Marta
La casa de Marta

9,7 / 10 (30 hodnocení)

La casa de Marta se nachází v Murchante, 27 km od parku Sendaviva, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Tento venkovský dům s terasou a výhledem na město má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště a gril. Na letiště Zaragoza je to 80 km.

Casa Alejandra
Casa Alejandra

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Casa Alejandra se nachází v Murchante a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 27 km od parku Sendaviva. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má balkon, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Zaragoza je to 80 km.

Casa de Antonio
Casa de Antonio

6 / 10 (24 hodnocení)

Casa de Antonio se nachází v Murchante, pouhých 26 km od parku Sendaviva, a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a sdílenou kuchyň. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. K dispozici jsou také 3 koupelny se sprchou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Personál recepce vám poskytne informace o okolí. Casa de Antonio nabízí také dětské hřiště. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat rybaření. Na letiště Zaragoza je to 80 km.