Ubytování ve městě Murias de Paredes

Město Murias de Paredes se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Murias de Paredes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Murias de Paredes

Hotel Rural LA CÁRCEL
Hotel Rural LA CÁRCEL

9,8 / 10 (55 hodnocení)

Hotel Rural LA CÁRCEL se nachází v Murias de Paredes a nabízí zahradu, terasu, restauraci a bar. K dispozici je pokojová služba a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje mají šatní skříň, balkon s výhledem na hory, vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, ložní prádlo a ručníky. Hotel Rural LA CÁRCEL podává snídani formou bufetu. Na letiště León je to 76 km.

Casa Rural El Llao Y Los Fresnos - El Urogallo
Casa Rural El Llao Y Los Fresnos - El Urogallo

8,5 / 10 (22 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Llao Y Los Fresnos - El Urogallo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Llao stojí uprostřed krajiny v centru Leónu. y Los Fresnos nabízí apartmány s topením, vířivkou a balkonem nebo terasou s venkovním posezením. Apartmány mají obývací pokoj s krbem, pohovkou a jídelním stolem. K dispozici je také TV a DVD přehrávač. Kuchyňský kout je vybaven sporákem, kávovarem a lednicí. Každý apartmán má vlastní koupelnu. Villablino je větší sousední vesnice s obchody a restauracemi a je vzdálená 25 minut jízdy. Lyžařský areál Leitariagos je vzdálený 35 km a do přírodní rezervace Somiedo dojedete autem za 20 minut. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a rybaření. Ponferrada leží 70 km daleko.