Ubytování ve městě Murillo el Fruto

Město Murillo el Fruto se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Murillo el Fruto nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Murillo el Fruto

Alojamiento Rural La Cañada
Alojamiento Rural La Cañada

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Alojamiento Rural La Cañada se nachází v Murillo el Fruto a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, terasu, restauraci, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný venkovský dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální, anglická/irská a americká snídaně. Venkovský dům má také gril. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Alojamiento Rural La Cañada stojí 25 km od paláce králů Navarry v Olite a 48 km od parku Sendaviva. Na letiště Pamplona je to 63 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Hostal Rural Txapi Txuri Logis Hotels
Hostal Rural Txapi Txuri Logis Hotels

9 / 10 (96 hodnocení)

Hostal Rural Txapi Txuri se nachází v samém srdci Murillo el Fruto, 10 minut chůze od řeky Aragón, a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, klimatizaci a topení. Tento rustikální hotel s odhalenými kamennými zdmi a dřevěnými povrchy má sdílený lounge s TV. K dispozici je také jídelna, kde se k snídani a večeři podávají tradiční místní jídla. Pokoje mají dřevěnou podlahu, TV, psací stůl a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Do zábavního parku Senda Viva s velkou zoo dojedete autem za 45 minut. Navštívit můžete také město Olite, které je známé svými vinicemi a vinařstvími, vzdálené 24,5 km. Monasterio de la Oliva je vzdálené 4 km a přírodní park Bardenas Reales 25 km.