Ubytování ve městě Naraval

Město Naraval se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Naraval nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Naraval

Casa de Aldea Carboneiro
Casa de Aldea Carboneiro

9,6 / 10 (28 hodnocení)

Casa de Aldea se nachází v horské oblasti 35 km od města Tineo. Carboneiroje tradiční asturský venkovský dům, který nabízí ubytování s topením. Hosté mohou využívat zahradu s grilem a venkovním nábytkem. V obývací části je krb a TV. K dispozici je také kuchyň se sporákem, pračkou a mikrovlnnou troubou. Dům má 1 dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi, 2 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Obchod je vzdálený 5 minut a nejbližší restaurace 4 km. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a rybaření.

Casa de Aldea Vache
Casa de Aldea Vache

9,1 / 10 (25 hodnocení)

Casa de Aldea Vache se nachází asi 2,9 km od Silvallany a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, pračkou, lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat gril. Casa de Aldea Vache stojí 3,3 km od Monteriza a 5 km od Vegy de Muñalén. Na letiště Asturias je to 70 km.