Ubytování ve městě Narrillos de San Leonardo

Město Narrillos de San Leonardo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Narrillos de San Leonardo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Narrillos de San Leonardo

Casas Encinares
Casas Encinares

9 / 10 (28 hodnocení)

Casas Encinares se nachází v Narrillos de San Leonardo, 5,9 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte a 6,2 km od Torreón de los Guzmanes. Nabízí terasu a zázemí pro grilování. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bidetem a vanou. Prázdninový dům je vzdálený 6,2 km od okresní rady Avila a 6,4 km od kláštera La Encarnación. Na letiště Salamanca je to 83 km.

Casa Monica
Casa Monica

8,8 / 10 (36 hodnocení)

V ubytování Casa Monica máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Monica se nachází v Narrillos de San Leonardo a nabízí působivý výhled na okolní krajinu. Tento půvabný venkovský dům nabízí zařízenou terasu a bezplatné parkování na místě. Kamenný dům v rustikálním stylu nabízí světlé ložnice a obývací pokoj s jídelnou, TV a DVD přehrávačem. V kuchyni je myčka nádobí a sporák. V koupelně je vana. Casa Monica stojí 3 km od přehrady Congotas-Mingorria a okolí je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Avila je vzdálená 10 minut jízdy.