Ubytování ve městě Navalcán

Město Navalcán se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navalcán nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navalcán

La Costanilla de los Angeles
La Costanilla de los Angeles

9,6 / 10 (43 hodnocení)

La Costanilla de los Angeles se nachází v obci Navalcán v údolí Tietar a nabízí sdílený sezónní venkovní bazén se slanou vodou, gril a soukromé terasy. Město Talavera de la Reina je vzdálené 25 km. Costanilla de los Angeles poskytuje ubytování v moderně a klasicky zařízených vilách. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří jízda na koni. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně golfu, cyklistiky, rybaření a pěší turistiky. La Costanilla de los Angeles leží 23 km od Candeledy a 90 minut jízdy od Avily.

Casa Rural Carmen Domínguez
Casa Rural Carmen Domínguez

Casa Rural Carmen Domínguez se nachází v Navalcánu a nabízí sezónní venkovní bazén, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 8 ložnic, 10 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Hosté mohou využívat vířivku. Casa Rural Carmen Domínguez má také dětské hřiště. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 173 km.