Ubytování ve městě Navalguijo

Město Navalguijo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navalguijo nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navalguijo

Casa Rural El Castaño
Casa Rural El Castaño

9,6 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Castaño máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Castaño se nachází v obci Navalguijo a nabízí saunu. 39 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také gril. Na letiště Salamanca je to 112 km.

Casa Rural Las Chorreras
Casa Rural Las Chorreras

9,6 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Las Chorreras máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Las Chorreras se nachází v obci Navalguijo v Kastilii a Leonu a nabízí balkon. Tento venkovský dům má 5 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Venkovský dům stojí 39 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na letiště Salamanca je to 112 km.

Casa Rural La Cerra
Casa Rural La Cerra

8,9 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural La Cerra se nachází ve městě Navalguijo, 39 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos, v oblasti, kde se můžete věnovat pěší turistice. Prázdninový dům má 4 oddělené ložnice, 1 koupelnu, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem a myčkou nádobí a obývací pokoj s TV. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 112 km.

La Plazuela
La Plazuela

8,7 / 10 (52 hodnocení)

La Plazuela nabízí ubytování v obci Navalguijo, 39 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. K dispozici je také koupelna. Na letiště Salamanca je to 112 km.

Baelo Claudia
Baelo Claudia

7,3 / 10 (22 hodnocení)

Baelo Claudia se nachází v obci Navalguijo a nabízí vířivku. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 2011, 39 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout a balkon s výhledem na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Na letiště Salamanca je to 112 km.

Casa El Nogal es ideal para familias y grupos de amigos
Casa El Nogal es ideal para familias y grupos de amigos

Casa El Nogal es ideal para familias Ubytování y grupos de amigos se nachází v obci Navalguijo, 39 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou a mikrovlnnou troubou. Na letiště Salamanca je to 112 km.