Ubytování ve městě Navalmoral de Béjar

Město Navalmoral de Béjar se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navalmoral de Béjar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navalmoral de Béjar

El Triskel de Chumbea
El Triskel de Chumbea

9,8 / 10 (57 hodnocení)

V ubytování El Triskel de Chumbea máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Triskel de Chumbea se nachází v obci Navalmoral de Béjar a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 47 km od přírodního parku Las Batuecas. Letiště Salamanca je vzdáleno 88 km.

Finca La Fresneda en Sierra de Béjar
Finca La Fresneda en Sierra de Béjar

8,9 / 10 (8 hodnocení)

Finca La Fresneda en Sierra de Béjar se nachází v obci Navalmoral de Béjar v Kastilii a Leonu a nabízí balkon a výhled na bazén. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 47 km od přírodního parku Las Batuecas. Na letiště Salamanca je to 88 km.