Ubytování ve městě Navalvillar de Pela

Město Navalvillar de Pela se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navalvillar de Pela nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navalvillar de Pela

Casa Rural encantos de Orellana
Casa Rural encantos de Orellana

10 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural encantos de Orellana se nachází v obci Navalvillar de Pela a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento prázdninový dům má neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň. Tento prázdninový dům má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 6 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat rybaření. Na letiště Badajoz je to 134 km.

Hotel Don Juan
Hotel Don Juan

8,1 / 10 (141 hodnocení)

Hotel Don Juan se nachází v obci Navalvillar de Pela a nabízí terasu a zahradu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a cena zahrnuje snídani. Hotel má café bar a à la carte restauraci. Hotel Don Juan nabízí banketové a konferenční prostory pro celou řadu akcí. K dispozici je dětské hřiště a obchod se suvenýry. Všechny pokoje jsou vybavené klimatizací a satelitní TV. Ve vlastní koupelně najdete sprchu nebo vanu. Hotel Don Juan se nachází na dálnici N-430. K přehradě Orellana je to 14 km a do měst Merida a Guadalupe dojedete autem za necelých 40 minut.