Ubytování ve městě Navasa

Město Navasa se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navasa nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navasa

NAVASA
NAVASA

9,5 / 10 (4 hodnocení)

NAVASA se nachází 32 km od vlakového nádraží Canfranc a 33 km od královského kláštera San Juan de la Peña. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento prázdninový dům nabízí terasu. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se lze věnovat lyžování a cyklistice. NAVASA stojí 39 km od přírodního parku Lacuniacha a 33 km od hory Peña Telera. Na letiště Pamplona je to 116 km.

Caserío de Fatás
Caserío de Fatás

9,4 / 10 (51 hodnocení)

Caserío de Fatás se nachází v obci Navasa a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí lyžárnu a turistické informace. Hotel je nekuřácký a leží 32 km od vlakového nádraží Canfranc. Hotel poskytuje ubytování v pokojích s kabelovou TV s plochou obrazovkou. Pokoje v Caserío de Fatás mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma, Wi-Fi zdarma a některé také balkon. Pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Caserío de Fatás podává každé ráno à la carte a kontinentální snídani. V tomto 3hvězdičkovém hotelu si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice a lyžování. Hotel stojí 33 km od královského kláštera San Juan de la Peña a 39 km od přírodního parku Lacuniacha. Na letiště Pamplona je to 116 km.