Ubytování ve městě Navasfrías

Město Navasfrías se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navasfrías nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navasfrías

Casa Rural Lozano
Casa Rural Lozano

9,4 / 10 (33 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Lozano máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Lozano se nachází v obci Navasfrías a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a terasou. Všechny apartmány mají výhled na město nebo hory, kuchyň, TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, psací stůl, pračku a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je lednice, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Un Rincón Salmantino
Un Rincón Salmantino

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Un Rincón Salmantino se nachází v obci Navasfrías a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a kulečníku. Chata má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat cyklistice.