Ubytování ve městě Navatrasierra

Město Navatrasierra se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navatrasierra nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navatrasierra

Casa rural La Colmena del Geoparque
Casa rural La Colmena del Geoparque

9,3 / 10 (26 hodnocení)

Casa rural La Colmena del Geoparque se nachází 39 km od královského kláštera Santa Maria de Guadalupe a nabízí zahradu, sdílený lounge a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. V tomto venkovském domě se podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. K dispozici je terasa a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Las Lucías, experiencias de ecoturismo
Las Lucías, experiencias de ecoturismo

9,3 / 10 (9 hodnocení)

Las Lucías, experience ias de ecoturismo se nachází v obci Navatrasierra a nabízí venkovní bazén a gril. Guadalupe je 16 km daleko. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Ubytování má terasu, TV, CD přehrávač a DVD přehrávač. Některé apartmány mají posezení a/nebo jídelní kout. K dispozici je také sdílená kuchyň s myčkou nádobí, sporákem a mikrovlnnou troubou. K vybavení patří toustovač, lednice, varná deska a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Las Lucías, experience ias de ecoturismo má také dětské hřiště. Na požádání lze zajistit donášku potravin a obědové balíčky. Na místě si můžete zdarma půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice a pěší turistice.