Ubytování ve městě Neila

Město Neila se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Neila nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Neila

AlmenaraLove Neilarural
AlmenaraLove Neilarural

9,5 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování AlmenaraLove Neilarural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. AlmenaraLove Neilarural se nachází v historickém centru města Neila de San Miguel a je obklopen rozsáhlými dubovými a kaštanovými lesy. Nabízí relaxační lounge s masážní vanou a působivým výhledem na hory. Prázdninový dům v rustikálním stylu nabízí tradiční kombinaci kamenných a dřevěných prvků. K dispozici je obývací pokoj s krbem a TV s plochou obrazovkou a samostatná kuchyň s mikrovlnnou troubou a kávovarem. AlmenaraLove Neilarural nabízí světlé a barevné pokoje s koupelnou s fénem.Hlavní ložnice má balkon a vlastní zařízenou terasu s grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okruhu 15 km najdete řadu obchodů a restaurací. Lyžařské středisko La Covatilla je vzdálené 6 km. Centrum Salamanky a vlakové nádraží Salamanca jsou vzdálené 70 km.

El Capricho de Ana
El Capricho de Ana

9,3 / 10 (12 hodnocení)

El Capricho de Ana se nachází v obci Neila de San Miguel, 44 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Nabízí terasu a gril. Prázdninový dům má 5 ložnic, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 79 km.

Hotel Villaneila
Hotel Villaneila

9 / 10 (219 hodnocení)

Hotel Villaneila se nachází v přírodní rezervaci Lagunas Glaciares v malé vesnici Neila a nabízí restauraci. Hotel nabízí gril a zahradu s terasou. Vytápěné pokoje s výhledem na pohoří Sierra de Neila mají bezplatné Wi-Fi a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají také vlastní terasu. Každé ráno se podává snídaně s pečivem, tousty, džusy a teplými nápoji. Tento ekologický hotel využívá biomasu, sluneční energii a tepelnou energii ze dřeva a má vlastní zeleninovou zahradu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Soria je vzdálená 80 km a Burgos 90 km.

La Covatilla
La Covatilla

8 / 10 (103 hodnocení)

V ubytování La Covatilla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos La Covatilla se nachází v Neila de San Miguel, 40 km od La Alberca. 25 km od města Hervás. Na místě je soukromé parkoviště. Všechny apartmány jsou klimatizované a mají posezení. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo terasu. K dispozici je také kuchyň s myčkou a sporákem. Nechybí ani mikrovlnná trouba a kávovar. Nechybí ani ložní prádlo. Apartamentos La Covatilla má také terasu. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně lyžování a cyklistiky. Apartamentos La Covatilla stojí 21 km od města Baños de Montemayor.