Ubytování ve městě Neril

Město Neril se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Neril nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Neril

Turismo Rural Castell
Turismo Rural Castell

9,6 / 10 (24 hodnocení)

Turismo Rural Castell nabízí ubytování s možností vlastního stravování v Nerilu v Aragonských Pyrenejích. Nabízí ubytování s topením. Obývací pokoj má šikmý dřevěný strop, TV a posezení. Kuchyň je vybavena sporákem, pračkou a kávovarem. Apartmán má 1 dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi, 1 dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí a koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Turismo Rural Castell má také gril a terasu. V okolí se můžete věnovat lyžování, cyklistice a jízdě na koni.

La Voz del Silencio
La Voz del Silencio

9,5 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování La Voz del Silencio máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Voz del Silencio se nachází asi 47 km od nemocnice Llanos del Hospital - Nordic Ski Resort a nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a balkonem. Tento venkovský dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Tento venkovský dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 3 koupelny s vanou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Venkovský dům má také gril. Po dni stráveném pěší turistikou nebo lyžováním mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. La Voz del Silencio stojí 27 km od kostela Assumpcio de Coll a 29 km od kostela Santa Maria de Cardet. Na letiště Lleida-Alguaire je to 130 km.

Chalet en el Pirineo de Aragón
Chalet en el Pirineo de Aragón

8,9 / 10 (10 hodnocení)

Chalet en s výhledem na hory El Pirineo de Aragón se nachází asi 27 km od kostela Assumpcio de Coll a nabízí ubytování s terasou a balkonem. 47 km od nemocnice Llanos del Hospital - Nordic Ski Resort. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná chata má 4 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 29 km od kostela Santa Maria de Cardet a kostela Sant Feliu de Barruera. Chalet en el Pirineo de Aragón stojí 130 km od letiště Lleida-Alguaire.

La Cabra Trepadora
La Cabra Trepadora

8,7 / 10 (3 hodnocení)

La Cabra Trepadora se nachází v Nerilu, 46 km od nemocnice Llanos del Hospital - Nordic Ski Resort a 26 km od kostela Assumpcio de Coll. Nabízí gril a výhled do zahrady. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Prázdninový dům stojí 29 km od kostela Santa Maria de Cardet a kostela Sant Feliu de Barruera. Na letiště Lleida-Alguaire je to 130 km.

Refugio en el pirineo
Refugio en el pirineo

Refugio en el pirineo se nachází v Nerilu, 29 km od kostela Santa Maria de Cardet, kostela Sant Feliu de Barruera a 33 km od kostela Narození Páně Durra. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Nemocnice Llanos del Hospital - Nordic je vzdálená 47 km a kostel Assumpcio de Coll 27 km. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmány jsou vzdálené 34 km od kostela Durro Sant Quirc. Refugio en el pirineo stojí 130 km od letiště Lleida-Alguaire.