Ubytování ve městě Nofuentes

Město Nofuentes se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Nofuentes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Nofuentes

Chalet en Las Merindades, Nofuentes
Chalet en Las Merindades, Nofuentes

9,7 / 10 (53 hodnocení)

Chalet en Las Merindades, Nofuentes se nachází v Nofuentes. Tato chata má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Chata má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je k dispozici bowlingová dráha a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Letiště Chalet en Las Merindades, Nofuentes leží 82 km od Vitoria a za příplatek zajišťuje dopravu na letiště.

Chez Pitu
Chez Pitu

9,1 / 10 (17 hodnocení)

Chez Pitu se nachází v Nofuentes a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento venkovský dům sídlí v budově z roku 1940 a v okolí se můžete věnovat rybaření a cyklistice. Tento venkovský dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Na letiště Vitoria je to 81 km.