Ubytování ve městě Novés

Město Novés se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Novés nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Novés

La Solana de Jaca - Casa Collarada
La Solana de Jaca - Casa Collarada

9 / 10 (6 hodnocení)

La Solana de Jaca - Casa Collarada se nachází ve městě Novés, 15 minut jízdy od města Jaca, a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a zahradu. Lyžařský areál Candanchú je vzdálený 40 minut jízdy. Všechny vytápěné apartmány mají TV s plochou obrazovkou a kuchyňský kout se sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Casa Collarada stojí 1 hodinu jízdy od města Huesca. La Solana de Jaca je 110 km daleko.

La Solana de Jaca - Casa Oroel
La Solana de Jaca - Casa Oroel

9 / 10 (3 hodnocení)

La Solana de Jaca - Casa Oroel se nachází v Novés a nabízí tradiční rustikální dům s kamennými zdmi a dřevěnými trámovými stropy. Na místě je zdarma k dispozici lyžárna. Dům s výhledem na hory má obývací pokoj s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také plně vybavený kuchyňský kout s myčkou nádobí a pračkou. Casa Oroel stojí 15 minut jízdy od Jacy. Lyžařská střediska Astún a Candanchú jsou vzdálená 40 km.