Ubytování ve městě Oca

Město Oca se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Oca nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Oca

A Pena de Augasantas
A Pena de Augasantas

9,7 / 10 (68 hodnocení)

A Pena de Augasantas se nachází v Oca de Abaixo na galicijském venkově, 25 minut jízdy od Santiaga de Compostela. Tento okouzlující dům z 18. století má klidnou zahradu a salonek s krbem. Pokoje v A Pena de Augasantas mají moderní rustikální interiér s kamennými zdmi a dřevěnými podlahami. Všechny mají vlastní koupelnu. A Pena de Augasantas provozuje restauraci, která podává tradiční domácí galicijské pokrmy z bio surovin. Nabízí zahradu a terasu. K dispozici je také sdílený lounge, herna a přepážka s turistickými informacemi. Parkování na místě je zdarma. A Pena de Augasantas se nachází v blízkosti poutní cesty Camino de Santiago a nabízí bezplatnou dopravu podél trasy Arzúa-O Pedrouzo. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně rybaření a pěší turistiky.

Hotel Restaurante America
Hotel Restaurante America

7,9 / 10 (271 hodnocení)

Tento hotel se nachází 20 minut jízdy od Santiaga de Compostela a nabízí snadný přístup k dálnici AP53. Nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi a satelitní TV. Restaurace hotelu Restaurante America podává typická galicijská jídla. K dispozici je také kavárna, která podává nápoje a lehká jídla. Hotel America má kulečník, šipky a dětské hřiště. Personál recepce vám poskytne informace o tom, co si v Galicii nenechat ujít. Hotel Restaurante America je vzdálen asi 40 minut jízdy od krásných ústí řeky Rías Baixas. Katedrála Santiago de Compostela je zapsaná na seznamu světového dědictví UNESCO. Parkování na místě je zdarma.