Ubytování ve městě Olleros de Pisuerga

Město Olleros de Pisuerga se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Olleros de Pisuerga nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Olleros de Pisuerga

Hotel Cildá
Hotel Cildá

9,5 / 10 (64 hodnocení)

Hotel Cildá se nachází na venkově u přírodní rezervace Fuentes Carrionas y Fuente Cobre a pohoří Palentina a nabízí bezplatné Wi-Fi. Hosté mohou relaxovat v zařízené zahradě. Všechny pokoje mají výhled na hory, dřevěný nábytek, podlahové vytápění a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby a fén. Cildá se nachází ve městě Olleros de Pisuerga, 10 minut jízdy od centra Aguilar de Campoo. Do měst Burgos, Santander a Palencia dojedete autem asi za hodinu. K dispozici jsou turistické informace a neplacené soukromé parkoviště.

La Casa Amarilla
La Casa Amarilla

8,1 / 10 (31 hodnocení)

La Casa Amarilla se nachází 24 km od města Iglesia de Santa Columba a nabízí ubytování se zahradou, terasou a výhledem na hory. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat lyžování. Na letiště Burgos je to 84 km.