Ubytování ve městě Ormáiztegui

Město Ormáiztegui se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ormáiztegui nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ormáiztegui

Petit Goierri
Petit Goierri

9,1 / 10 (482 hodnocení)

V ubytování Petit Goierri máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Petit Goierri se nachází v Ormáiztegui. Nabízí terasu, společný obývací pokoj, turistické informace, úschovu zavazadel a bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách. Pokoje v hotelu mají TV s plochou obrazovkou, koupelnu, psací stůl a některé také terasu. Petit Goierri nabízí kontinentální snídani nebo snídani formou bufetu. Ve vstupní hale je k dispozici káva, čaj a voda. V okolí se můžete věnovat mimo jiné cyklistice a pěší turistice. Petit Goierri leží 40 minut jízdy od San Sebastiána, Bilbaa, Pamplony a La Rioja.

Casa Rural Etxaluze
Casa Rural Etxaluze

8,9 / 10 (114 hodnocení)

Casa Rural Etxaluze se nachází v Ormáiztegui, 34 km od svatyně Arantzazu a 47 km od lanovky Monte Igueldo. Nabízí výhled na hory, terasu a bezplatné Wi-Fi. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Casa Rural Etxaluze stojí 47 km od promenády La Concha a soch Peine del Viento. Na letiště Vitoria je to 56 km.