Ubytování ve městě Oronz

Město Oronz se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Oronz nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Oronz

AlaiSuberri
AlaiSuberri

9,7 / 10 (4 hodnocení)

AlaiSuberri se nachází v Oronzu. Tento apartmán má terasu a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Pamplona je to 75 km.

Hostal Rural Salazar
Hostal Rural Salazar

8,6 / 10 (586 hodnocení)

Hostal Rural Salazar je okouzlující venkovský dům s atraktivní zahradou v obci Oronz. Nabízí výhled na Navarrské Pyreneje. Nabízí vířivku a restauraci. Hostal Rural Salazar má prostorné pokoje zařízené ve světlém venkovském stylu. Pokoje v 1. patře mají terasu a všechny ostatní pokoje jsou umístěné v podkroví a mají šikmé trámové stropy. K dispozici je topení, TV a vlastní koupelna s toaletními potřebami zdarma. Salazar provozuje bar s terasou a výhledem na les Irati. V restauraci se podává řada místních pokrmů horské kuchyně. Okolní hory Sierra de Abodi a Orhi jsou ideální pro pěší turistiku. K jezeru Yesa dojedete autem za 40 minut.