Ubytování ve městě Orpí

Město Orpí se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Orpí nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Orpí

Can Morei
Can Morei

9,5 / 10 (82 hodnocení)

Can Morei se nachází v Orpí a nabízí ubytování s výhledem na město, venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. Na místě je k dispozici Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají balkon nebo terasu s výhledem na hory a bazén, klimatizaci, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou a kuchyň. K vybavení patří lednice, sporák, myčka nádobí, kávovar a rychlovarná konvice. Can Morei nabízí vířivku. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Reus je to 68 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Castell D´Orpí
Castell D´Orpí

9,3 / 10 (31 hodnocení)

Zdarma Castell D'Orpí nabízí apartmány s možností vlastního stravování v zámku z 11. století, 30 minut jízdy od města La Llacuna. Součástí hotelu je také restaurace, která podává autentické a tradiční katalánské recepty, většinou z místních produktů. Všechny apartmány mají dřevěné trámové stropy, terakotové podlahy, krb, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Castell D'Orpí (Can Magí) leží 35 minut jízdy od Igualada a 45 minut jízdy od Vilafranca del Penedès. Přírodní park Monserrat Mountain je vzdálený 45 minut jízdy.

2 bedrooms appartement with shared pool and wifi at Orpi
2 bedrooms appartement with shared pool and wifi at Orpi

2 bedrooms appartement with shared pool and wifi at Orpi se nachází v Orpí. Nabízí sezónní venkovní bazén, gril, výhled na bazén a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Na letiště Reus je to 68 km.