Ubytování ve městě Paderne

Město Paderne se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Paderne nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Paderne

Casa de Sixto
Casa de Sixto

9,6 / 10 (37 hodnocení)

Casa de Sixto se nachází v Paderne, 15 minut chůze od ústí řeky Betanzos, a nabízí impozantní výhled a bazén. Tento venkovský dům nabízí bezplatné Wi-Fi a typickou restauraci, která podává galicijskou kuchyni. Tento tradiční rustikální dům má světlé pokoje s parketovými podlahami a trámovými stropy, posezením a TV s plochou obrazovkou. Společný prostor zahrnuje obývací pokoj s TV a krbem. Casa de Sixto má rozlehlou zahradu se zařízenou terasou a jídelním koutem s grilem. Bar-restaurace podává místní kuchyni a k dispozici je také herna pro děti. Ubytování je obklopené přírodou a nabízí venkovní aktivity, jako je pěší turistika a cyklistika. Pláž Miño je vzdálená 10 minut jízdy. Město A Coruña je vzdálené 25 km a na letiště A Coruña dojedete za 20 minut.

Apartamento Vistas Pedrido
Apartamento Vistas Pedrido

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Apartamento Vistas Pedrido se nachází v Paderne, 1,9 km od pláže Alameda, 29 km od Herkulovy věže a akvária Finisterrae, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice a balkon s výhledem do zahrady. Tento apartmán má terasu s výhledem na moře, TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Apartmán je vzdálený 8,2 km od přístavu Sada a 24 km od autobusového nádraží A Coruna. Na letiště A Coruña je to 18 km.

Casa en San Pantaleón
Casa en San Pantaleón

9,5 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Casa en San Pantaleón máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa en San Pantaleón se nachází v Paderne, 15 km od přístavu Sada a 26 km od Kolosea A Coruña. Nabízí ubytování s kuchyní. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. K Herkulově věži a akváriu Finisterrae je to 32 km. Apartmán je vzdálený 27 km od golfového hřiště La Coruña a 28 km od autobusového nádraží A Coruna. Na letiště A Coruña je to 22 km.

Casas del Molino - Muiños do Mainzoso Turismo Rural
Casas del Molino - Muiños do Mainzoso Turismo Rural

9,2 / 10 (26 hodnocení)

Casas del Molino - Muiños do Mainzoso Turismo Rural se nachází v obci Paderne v Galicii, 33 km od Herkulovy věže, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a bezplatnými toaletními potřebami a kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 33 km od akvária Finisterrae a 18 km od přístavu Sada. Letiště Casas del Molino - Muiños do Mainzoso Turismo Rural stojí 22 km od letiště A Coruña.

Casa Rural A Cobacha
Casa Rural A Cobacha

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Rural A Cobacha se nachází v Paderne, 36 km od Herkulovy věže a akvária Finisterrae. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s dětským hřištěm a výhledem do zahrady. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu. Casa Rural A Cobacha stojí 22 km od přístavu Sada a 30 km od Kolosea A Coruña. Na letiště A Coruña je to 26 km.

La coruña Sas playa y golf
La coruña Sas playa y golf

La coruña Sas playa y golf se nachází asi 32 km od Herkulovy věže a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, balkonem a výhledem na bazén. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 32 km od akvária Finisterrae a 12 km od přístavu Sada. La coruña leží 22 km od letiště A Coruña. Sas hraje golf a hotel nabízí placenou dopravu na letiště.