Ubytování ve městě Palacio de Naviego

Město Palacio de Naviego se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Palacio de Naviego nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Palacio de Naviego

Apartamentos Rurales Sierra
Apartamentos Rurales Sierra

9,8 / 10 (77 hodnocení)

Apartamentos Rurales Sierra se nachází ve městě Palacio de Naviego a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Hosté Apartamentos Rurales Sierra mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat lyžování. Na letiště Asturias je to 97 km.

Palacio Rosa Mar
Palacio Rosa Mar

9,4 / 10 (44 hodnocení)

Palacio Rosa Mar se nachází ve městě Palacio de Naviego, v národním parku Fuentes del Narcea a přírodní rezervaci Muniellos. Nabízí zahradu s grilem a plně vybavené apartmány. Všechny vytápěné apartmány jsou individuálně zařízené moderním nábytkem a mají výhled na hory. K dispozici je kuchyň s mikrovlnnou troubou, pračkou, lednicí a myčkou nádobí, obývací pokoj s TV a koupelna s toaletními potřebami zdarma. Některé apartmány mají krb a ve všech najdete nádobí, ložní prádlo a ručníky. Jeden apartmán je bezbariérový. Palacio Rosa Mar má společenskou místnost se sbírkou typických džbánů. V tomto pokoji si hosté mohou dát snídani, zahrát si stolní hry nebo si přečíst jednu z knih v knihovně. Na místě je také malé muzeum. Cangas del Narcea, kde najdete spoustu služeb, je 15 km daleko.Do Ovieda dojedete autem za 1 hodinu a 38 minut.