Ubytování ve městě Pancorbo

Město Pancorbo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pancorbo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pancorbo

PUENTECUERVO
PUENTECUERVO

9,2 / 10 (4 hodnocení)

PUENTECUERVO se nachází v obci Pancorbo, pouhých 41 km od města Rioja Alta, a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má balkon. Prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny se sprchou a fénem. Na letiště Vitoria je to 49 km.

HOTEL EL MOLINO DE PANCORBO
HOTEL EL MOLINO DE PANCORBO

7,2 / 10 (667 hodnocení)

HOTEL EL MOLINO DE PANCORBO se nachází v obci Pancorbo, 44 km od města Rioja Alta, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště, sdílený lounge a terasu. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a bar. Některé pokoje mají balkon s výhledem na hory. Pokoje mají psací stůl, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Všechny pokoje mají šatní skříň. V okolí hotelu EL MOLINO DE PANCORBO se můžete věnovat cyklistice a dalším aktivitám. Ubytování je vzdálené 45 km od stadionu Mendizorroza a 46 km od baskického parlamentu ve Vitorii-Gasteizu. Na letiště Vitoria je to 44 km.

Hostal Pancorbo
Hostal Pancorbo

6 / 10 (328 hodnocení)

Hostal Pancorbo se nachází ve městě Pancorbo a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Ubytování je vzdálené 41 km od čtvrti Rioja Alta, 48 km od stadionu Mendizorroza a 50 km od baskického parlamentu ve Vitoria-Gasteiz. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnou, ložním prádlem a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. Hostal Pancorbo podává kontinentální snídani. Na letiště Vitoria je to 47 km.