Ubytování ve městě Pandiello

Město Pandiello se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pandiello nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pandiello

El Patín de Monchu
El Patín de Monchu

9,2 / 10 (69 hodnocení)

El Patin de Monchu nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky ve městě Pandiello. Llanes leží 27 km daleko. Ubytování zahrnuje terasu, posezení a jídelní kout. V kuchyni je sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. Připravené je i ložní prádlo. V okolí se můžete věnovat jízdě na koni a kanoistice. El Patin de Monchu se nachází 60 km od obce Potes a Cangas de Onís leží 23 km daleko. Na letiště Santander dojedete autem za necelé 2 hodiny.

Casa Rural La Cortina
Casa Rural La Cortina

8,9 / 10 (165 hodnocení)

Casa Rural La Cortina se nachází v Pandiellu a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, zahradu a sdílený lounge. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. Casa Rural La Cortina stojí 38 km od jezera Covadonga a 16 km od stezky Cares Trail. Na letiště Santander je to 114 km.