Ubytování ve městě Parada de Achas

Město Parada de Achas se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Parada de Achas nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Parada de Achas

Lobetios - Casa rural
Lobetios - Casa rural

10 / 10 (3 hodnocení)

Lobetios - Casa rural se nachází v obci Parada de Achas, 50 km od Estación Maritima, 46 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda a 44 km od univerzity Vigo. Nabízí venkovní bazén, zahradu a gril. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat cyklistice a stolnímu tenisu. Chata má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Chata stojí 46 km od autobusového nádraží Vigo a vlakového nádraží Vigo AVE. Na letiště Vigo je to 44 km.

Casa Antonio Luneda
Casa Antonio Luneda

6 / 10 (7 hodnocení)

Casa Antonio Luneda se nachází v obci Parada de Achas a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem do zahrady. Nachází se 40 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda a nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 7 ložnic, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Prázdninový dům stojí 48 km od univerzity Vigo a 50 km od autobusového nádraží Vigo. Na letiště Vigo je to 48 km.

Alquiler Vacacional Casa Olguita en Luneda
Alquiler Vacacional Casa Olguita en Luneda

Alquiler Vacacional Casa Olguita se nachází v obci Parada de Achas. en Luneda nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. 38 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Vigo je to 58 km.