Ubytování ve městě Pastores

Město Pastores se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pastores nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pastores

Explora
Explora

10 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Explora máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Explora se nachází v Pastores a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a šipky a využívat neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má herní konzoli, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 4 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou a iPad. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Venkovský dům má vířivku. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Na letiště Salamanca je to 115 km.

Pizpireta Villa Rural
Pizpireta Villa Rural

9,9 / 10 (8 hodnocení)

Pizpireta Villa Rural se nachází v obci Pastores a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, terasu a gril. Vila má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. Pizpireta Villa Rural nabízí business centrum, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat rybaření. Na letiště Salamanca je to 115 km.