Ubytování ve městě Paterna de Rivera

Město Paterna de Rivera se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Paterna de Rivera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Paterna de Rivera

El Perro de Paterna
El Perro de Paterna

8,7 / 10 (154 hodnocení)

Bývalý bar patřící slavnému zpěvákovi Flamenco El Perro de Paterna se nachází v Paterna de Rivera. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. El Perro de Paterna má pokoje zařízené v rustikálním stylu s terakotovými podlahami. Ve všech najdete také vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami. Hotelová restaurace nabízí tradiční andaluská jídla. K dispozici je také bar, kde zpěvák El Perro de Paterna bavil své hosty. Hotel stojí asi 30 minut jízdy od měst Jerez, Vejer a Chiclana. Krásné plážové město Caños de Meca je vzdálené 55 minut a do Cádizu dojedete za 45 minut.

La Parrada
La Parrada

La Parrada se nachází 42 km od golfového hřiště Novo Sancti Petri a 44 km od parku Genoves. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento apartmán se nachází 36 km od zahrad Arcos a 39 km od golfového klubu Campano. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a koupelnu s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 45 km od golfového rezortu Montecastillo a 34 km od golfového klubu Benalup Golf & Country Club. Letiště Jerez je vzdáleno 45 km.