Ubytování ve městě Pedrazales

Město Pedrazales se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pedrazales nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pedrazales

Pedrazales Rural
Pedrazales Rural

8,5 / 10 (54 hodnocení)

Pedrazales Rural se nachází asi 6 km od jezera Sanabria a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavený kuchyňský kout a terasu s výhledem na město. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Bragança je to 44 km.

La Posada de Pedrazales
La Posada de Pedrazales

8,1 / 10 (303 hodnocení)

La Posada de Pedrazales se nachází v obci Pedrazales v přírodní rezervaci Lago de Sanabria a nabízí restauraci s barem a zahradou, domácí jídla a tapas. Hotel sídlí v budově z 12. století a poskytuje ubytování v prostorných vytápěných pokojích s výhledem na hory. Všechny pokoje jsou vybavené TV. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni, cyklistiky a rybaření. La Posada de Pedrazales stojí 49 km od Ponferrady a 34 km od Bragança.