Ubytování ve městě Pedrosa

Město Pedrosa se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pedrosa nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pedrosa

Casa Rural Izarrak
Casa Rural Izarrak

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural Izarrak se nachází v obci Pedrosa a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santander je to 75 km.

Willy Fogg
Willy Fogg

9 / 10 (6 hodnocení)

Willy Fogg se nachází v Pedrosa del Rey, 50 km od Castillo de La Mota, a nabízí zahradu. Prázdninový dům má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Valladolid je to 64 km.

Hansel y Gretel
Hansel y Gretel

8,9 / 10 (32 hodnocení)

Nachází se v Pedrosa del Rey v Kastilii a Leonu. Casa Rural Hansel y Gretel má terasu. Hosté si zde mohou zdarma půjčit jízdní kola. Prázdninový dům má 2 ložnice a 2 koupelny s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Apartmán má kuchyň s myčkou nádobí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Hosté mohou využívat vířivku. Casa Rural Hansel y Gretel má také gril. Ubytování je vzdálené 21 km od Tora a 23 km od Tordesillas. Na letiště Valladolid je to 62 km.

HOTEL RURAL LA ENGAÑA
HOTEL RURAL LA ENGAÑA

Ubytování v soukromí Pedrosa se nachází v obci Pedrosa, HOTEL RURAL LA ENGAÑA nabízí 4hvězdičkové ubytování se zahradou. Pokoje jsou vybavené psacím stolem. HOTEL RURAL LA ENGAÑA poskytuje pokoje s vlastní koupelnou se sprchou a toaletními potřebami zdarma, bezplatným Wi-Fi a v některých případech také s balkonem. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. HOTEL RURAL LA ENGAÑA podává každé ráno snídani à la carte. Na letiště Santander je to 73 km.