Ubytování ve městě Pelayos del Arroyo

Město Pelayos del Arroyo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pelayos del Arroyo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pelayos del Arroyo

Exclusiva Casa Rustica
Exclusiva Casa Rustica

9,8 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Exclusiva Casa Rustica máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Exclusiva Casa Rustica se nachází přibližně 23 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 6 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Hosté mohou využívat sezónní venkovní bazén a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Exclusiva Casa Rustica stojí 23 km od památníku Loba Capitolina a 24 km od městských hradeb Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 127 km.

Exclusiva Casa y Finca Privada ITOS
Exclusiva Casa y Finca Privada ITOS

8,7 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Exclusiva Casa y Finca Privada ITOS máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Exclusiva Casa s výhledem na hory y Finca Privada ITOS nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 21 km od památníku Loba Capitolina. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat lyžování. Exclusiva Casa y Finca Privada ITOS stojí 22 km od městských hradeb Segovia a Alcazar de Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 125 km.

Casa Rural el Pajar de Tenzuela
Casa Rural el Pajar de Tenzuela

8 / 10 (26 hodnocení)

Casa Rural el Pajar de Tenzuela se nachází v Pelayos del Arroyo, pouhých 22 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa Rural el Pajar de Tenzuela stojí 22 km od památníku Loba Capitolina a 23 km od městských hradeb Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 126 km.