Ubytování ve městě Peñalba de Santiago

Město Peñalba de Santiago se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Peñalba de Santiago nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Peñalba de Santiago

Fogar Mozárabe
Fogar Mozárabe

9,8 / 10 (29 hodnocení)

Fogar Mozárabe se nachází v centru města Peñalba de Santiago, 2 minuty chůze od kostela Santiago de Peñalba z 10. století. Ubytování má terasu s výhledem na Valle del Silencio a horu Montes Aquilianos. K dispozici je jídelní kout a kuchyň s lednicí, sporákem, varnou deskou, mikrovlnnou troubou a nádobím. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici jsou 2 koupelny se sprchou. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Na místě si můžete půjčit elektrokola. Fogar Mozárabe stojí 16 km od Ponferrady a 29 km od Las Médulas. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika a pěší turistika.

Casa Turpesa
Casa Turpesa

8,8 / 10 (13 hodnocení)

Casa Turpesa se nachází v Peñalba de Santiago v Leónu a nabízí balkon s výhledem na hory. Tento vytápěný apartmán se 2 ložnicemi má 1 dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi a 1 jednolůžkový pokoj a koupelnu s mramorovou podlahou, vanou a fénem. V kuchyni je sporák s varnou deskou, pračka a mikrovlnná trouba a v obývacím pokoji je pohovka, stolní hry, satelitní TV a DVD přehrávač. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici zdarma. Apartmán se nachází jen pár metrů od kostela Mozarab v Peñalba de Santiago a 30 metrů od restaurace a café baru. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Venkovský dům Peñalba de Santiago je vzdálený 21 km od města Ponferrada a 4 km od kláštera El Monasterio de San Pedro de Montes. El Valle de Silencio a La Cueva de San Genadio nabízí krásnou pěší trasu, jen 2 km od vesnice.