Ubytování ve městě Peñaranda de Bracamonte

Město Peñaranda de Bracamonte se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Peñaranda de Bracamonte nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Peñaranda de Bracamonte

Hotel Las Cabañas
Hotel Las Cabañas

8,9 / 10 (155 hodnocení)

Hotel Las Cabañas se nachází v obci Peñaranda de Bracamonte, 46 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca, a nabízí sdílený lounge, bezplatné soukromé parkoviště, terasu a restauraci. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bar a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a služba concierge. Všechny pokoje mají balkon. Pokoje jsou vybavené psacím stolem a TV s plochou obrazovkou a některé mají terasu. Všechny pokoje mají šatní skříň. Každé ráno se podává à la carte nebo kontinentální snídaně. Hotel Las Cabañas stojí 47 km od univerzity v Salamance a 46 km od muzea Museo Historia de la Automoción. Na letiště Salamanca je to 30 km.

Piso Urbano Garcia De la Cruz
Piso Urbano Garcia De la Cruz

8,8 / 10 (11 hodnocení)

Piso Urbano Garcia De la Cruz se nachází v Peñaranda de Bracamonte v Kastilii a Leonu a nabízí balkon. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 47 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca a univerzity Salamanca. Piso Urbano Garcia De la Cruz stojí 30 km od letiště Salamanca.

Hotel Bracamonte
Hotel Bracamonte

8,2 / 10 (125 hodnocení)

Hotel Bracamonte se nachází v Peñaranda de Bracamonte, 46 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca, a nabízí 2hvězdičkové ubytování se zahradou. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí turistické informace. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště za příplatek. Pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Všechny pokoje mají šatní skříň. Hotel Bracamonte podává každé ráno snídani formou bufetu. Ubytování je vzdálené 47 km od univerzity v Salamance a 45 km od muzea Historia de la Automoción. Na letiště Salamanca je to 30 km.

Piso Los Jardines
Piso Los Jardines

Piso Los Jardines se nachází v Peñaranda de Bracamonte, 47 km od univerzity v Salamance, 46 km od muzea Historia de la Automoción a 47 km od Pontificial University of Salamanca. Nabízí výhled na město a do zahrady a je vzdálen 46 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca. Apartmán má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 47 km od muzea Art Deco & Art Nouveau a 46 km od jezuitského parku. Piso Los Jardines stojí 30 km od letiště Salamanca.