Ubytování ve městě Pereruela

Město Pereruela se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pereruela nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pereruela

El Pilar de Don Gregorio
El Pilar de Don Gregorio

9,3 / 10 (58 hodnocení)

El Pilar de Don Gregorio se nachází v Pereruele v Kastilii a Leonu, 15 km od fotbalového stadionu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Venkovský dům má terasu, výhled na bazén, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. El Pilar de Don Gregorio nabízí také gril. K dispozici je také terasa a sdílený lounge. El Pilar de Don Gregorio stojí 16 km od parku Castillo a 17 km od Zamorské katedrály. Na letiště Salamanca je to 97 km.

Casa rural La tía María
Casa rural La tía María

9,2 / 10 (10 hodnocení)

Casa rural La tía María se nachází v Pereruele, 16 km od parku Castillo, 17 km od Zamorské katedrály a muzea Baltasar Lobo. Nabízí výhled na město a do zahrady a je vzdálen 15 km od fotbalového stadionu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 17 km od Zamorského velikonočního muzea a Etnografického muzea. Na letiště Salamanca je to 97 km.

Rivera Zamorana
Rivera Zamorana

8 / 10 (13 hodnocení)

Rivera Zamorana se nachází v Pereruele, pouhých 15 km od fotbalového stadionu, a nabízí ubytování s balkonem, zahradou a sezónním venkovním bazénem. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Prázdninový dům má terasu, výhled na bazén, 7 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou. K dispozici je také posezení a 4 koupelny. Prázdninový dům stojí 16 km od parku Castillo a 17 km od Zamorské katedrály. Rivera Zamorana leží 97 km od letiště Salamanca.

Alacena Alfarera
Alacena Alfarera

Alacena Alfarera se nachází asi 15 km od fotbalového stadionu a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na bazén, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 16 km od parku Castillo a 17 km od Zamorské katedrály. Letiště Salamanca je vzdáleno 97 km.