Ubytování ve městě Pesaguero-La Parte

Město Pesaguero-La Parte se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pesaguero-La Parte nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pesaguero-La Parte

Olmares Apartamento Picos de Europa
Olmares Apartamento Picos de Europa

9,7 / 10 (20 hodnocení)

Olmares Apartamento Picos de Europa se nachází 18 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Ubytování je vzdálené 21 km od kostela Santa Maria de Lebeña a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na hory. Apartmán má sluneční terasu. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Olmares Apartamento Picos de Europa stojí 26 km od města Desfiladero de la Hermida a 38 km od lanovky Fuente Dé. Na letiště Santander je to 116 km.

La Huertona
La Huertona

9,5 / 10 (4 hodnocení)

La Huertona se nachází v Pesaguero-La Parte a nabízí výhled na hory, zahradu a terasu. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a vanou. Standardem je také patio s výhledem do zahrady. Chata stojí 19 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 23 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Na letiště Santander je to 117 km.

Posada El Hoyal
Posada El Hoyal

9 / 10 (246 hodnocení)

Tento penzion s venkovním bazénem se nachází v údolí Liébana, 12 km od Potesu a 25 minut jízdy od národního parku Picos de Europa. Posada El Hoyal je obklopen zahradami a má sluneční terasu s výhledem na hory. Má typický design s kamennými zdmi, dřevěnými trámy a zařízením ve venkovském stylu. El Hoyal poskytuje ubytování v pokojích s vlastní koupelnou včetně sprchy nebo vany a v některých případech také s balkonem. Všechny pokoje mají TV a topení. Hotelová restaurace nabízí denní menu a à la carte pokrmy připravené z domácích receptů a místních produktů. Hosté se mohou těšit na různé turistické trasy a do přírodního parku Fuentes Carrionas dojedete za 30 minut. Nejbližší lyžařské středisko Alto Campoo je vzdálené 2 hodiny jízdy.

El lavadero
El lavadero

9 / 10 (2 hodnocení)

El lavadero se nachází v Pesaguero-La Parte. Město Comillas je vzdálené 40 km. Prázdninový dům je vzdálený 42 km od města Llanes a 49 km od letoviska Santillana del Mar. Letiště Santander je vzdáleno 70 km.

Viviendas Rurales Aldea de Dosamantes
Viviendas Rurales Aldea de Dosamantes

8,6 / 10 (28 hodnocení)

Viviendas Rurales Aldea de Dosamantes se nachází uprostřed přírody ve městě Pesaguero-La Parte. Ubytování má krásný výhled na hory a plně vybavené domy s krbem. Viviendas Rurales Aldea de Dosamantes poskytuje okouzlující domy s posezením a TV. Všechny domy mají balkon. Kuchyňský kout je vybaven mikrovlnnou troubou, kávovarem a nádobím. Pokoje mají odhalené dřevěné trámy, šatní skříň a koupelnu s vanou a fénem. Viviendas Rurales Aldea de Dosamantes má nepřetržitě otevřenou recepci, zahradu a gril. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika. Parkování na místě je zdarma. Národní park Picos de Europa je vzdálený 35 minut jízdy. Přírodní rezervace Parque Natural Fuentes Carrionas y Fuente Cobre je vzdálená 32 km.