Ubytování ve městě Picón

Město Picón se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Picón nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Picón

Casa Rural La Encebra
Casa Rural La Encebra

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural La Encebra se nachází v obci Picón a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Venkovský dům má vlastní bazén a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a rybaření. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Hosté mohou využívat gril a terasu. Casa Rural La Encebra stojí 15 km od Puerta de Toledo a katedrály Santa María del Prado.

Casa Gaia
Casa Gaia

8 / 10 (2 hodnocení)

Casa Gaia se nachází v obci Picón, 15 km od Puerta de Toledo a 14 km od katedrály Santa María del Prado. Nabízí tenisový kurt a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům stojí 15 km od muzea El Quijote a 43 km od národního parku Cabañeros. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Tento klimatizovaný prázdninový dům má také posezení a 2 koupelny s bidetem, sprchou a vanou. Na místě je dětské hřiště. Casa Gaia má zahradu a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Ubytování je vzdálené 15 km od Palacio de la Diputación a náměstí Plaza Mayor Ciudad Real.

Casa Oretani
Casa Oretani

7,4 / 10 (32 hodnocení)

Casa Oretani se nachází v obci Picón a nabízí venkovní bazén a bezplatné půjčení jízdních kol. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Všechny pokoje jsou klimatizované. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Casa Oretani má také zahradu. Penzion má sdílený lounge. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a pěší turistiky. Parkování na místě je zdarma.

3 bedrooms house with private pool enclosed garden and wifi at Picon
3 bedrooms house with private pool enclosed garden and wifi at Picon

5 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Picon se nachází v obci Picón a nabízí gril, zahradu s bazénem, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, sporákem a mikrovlnnou troubou. Prázdninový dům stojí 15 km od katedrály Santa María del Prado a paláce Palacio de la Diputación.