Ubytování ve městě Piornal

Město Piornal se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Piornal nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Piornal

Acogedor apartamento VALLE DEL JERTE
Acogedor apartamento VALLE DEL JERTE

8,9 / 10 (100 hodnocení)

V ubytování Acogedor apartamento VALLE DEL JERTE máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Acogedor apartamento VALLE DEL JERTE se nachází v Piornalu, 41 km od přírodního parku Monfragüe, a nabízí ubytování s klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má balkon, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. Acogedor apartamento VALLE DEL JERTE stojí 32 km od náměstí Plaza Mayor a 26 km od kláštera Monasterio de Yuste. Na letiště Salamanca je to 168 km.

Acogedor apartamento en EL VALLE DEL JERTE 1
Acogedor apartamento en EL VALLE DEL JERTE 1

8,7 / 10 (30 hodnocení)

Acogedor apartamento en EL VALLE se nachází v Piornalu v regionu Extremadura. Ubytování DEL JERTE 1 má balkon. Nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 41 km od přírodního parku Monfragüe a 32 km od náměstí Plaza Mayor. Na letiště Salamanca je to 168 km.