Ubytování ve městě Plasenzuela

Město Plasenzuela se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Plasenzuela nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Plasenzuela

Casa - apartamento rural La Tahona del abuelo
Casa - apartamento rural La Tahona del abuelo

9,4 / 10 (49 hodnocení)

Casa - apartamento rural La Tahona del abuelo se nachází 24 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Venkovský dům stojí 37 km od kostela Santa María a náměstí Plaza Mayor Caceres. Na letiště Badajoz je to 115 km.

Hotel Rural El Labriego by Vivere Stays
Hotel Rural El Labriego by Vivere Stays

8,7 / 10 (185 hodnocení)

Hotel Rural El Labriego by Vivere Stays se nachází ve městě Plasenzuela, 24 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí služby concierge, pokoje, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a terasu. Ubytování je vzdálené asi 37 km od kostela Santa María s katedrálou, 37 km od náměstí Plaza Mayor Caceres a 38 km od kostela San Juan. Hotel má rodinné pokoje. Pokoje mají vlastní koupelnu a některé také balkon nebo výhled na bazén. Hotel stojí 24 km od Palacio de los Duques de San Carlos a Iglesia de Santiago. Na letiště Badajoz je to 115 km.

Casa Gibranzos
Casa Gibranzos

7,8 / 10 (111 hodnocení)

Casa Gibranzos se nachází v Plasenzuele a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu a gril. Všechny apartmány mají výhled na město nebo hory, kuchyň, TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, šatní skříň a vlastní koupelnu s vanou a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Hosté mohou využívat vířivku. Casa Gibranzos stojí 24 km od náměstí Plaza Mayor a 37 km od kostela Santa María. Na letiště Badajoz je to 115 km.