Ubytování ve městě Playa Quemada

Město Playa Quemada se nachází v regionu Lanzarote ve státě Španělsko. Celkově ve městě Playa Quemada nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Playa Quemada

Apartamento Vacacional Barquito en Playa Quemada
Apartamento Vacacional Barquito en Playa Quemada

9,8 / 10 (90 hodnocení)

Apartamento Vacacional Barquito en Playa Quemada se nachází u pláže Playa Quemada, 400 metrů od pláže Arena a 1,5 km od pláže Pozo. Tento apartmán se nachází 15 km od parku Rancho Texas a 18 km od národního parku Timanfaya. Tento apartmán má 2 ložnice, TV a kuchyň. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartamento Vacacional Barquito en Playa Quemada stojí 13 km od pohoří Montañas de Fuego a 15 km od golfového rezortu Lanzarote. Na letiště Lanzarote je to 18 km.

Apartamento Vacacional Pescaito en Playa Quemada
Apartamento Vacacional Pescaito en Playa Quemada

9,8 / 10 (46 hodnocení)

Apartamento Vacacional Pescaito en Playa Quemada se nachází v letovisku Playa Quemada, 400 metrů od pláže Arena, 1,6 km od pláže Pozo a 13 km od pohoří Montañas de Fuego. K dispozici je také balkon. Apartmán má 2 ložnice a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Nechybí ani TV. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartamento Vacacional Pescaito en Playa Quemada stojí 15 km od golfového rezortu Lanzarote a parku Rancho Texas. Na letiště Lanzarote je to 18 km.

Casa Cetáceo
Casa Cetáceo

9,6 / 10 (17 hodnocení)

V ubytování Casa Cetáceo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Cetáceo se nachází v letovisku Playa Quemada, pouhých 400 metrů od pláže Arena a 1,5 km od pláže Pozo, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat rybaření, kanoistice a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, windsurfingu nebo potápěním mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Prázdninový dům je vzdálený 13 km od pohoří Montañas de Fuego a 15 km od golfového rezortu Lanzarote. Na letiště Lanzarote je to 18 km.

Casa Lucia
Casa Lucia

9,5 / 10 (34 hodnocení)

Casa Lucia se nachází v letovisku Playa Quemada, 400 metrů od pláže Arena a 1,5 km od pláže Pozo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a barem. Ubytování má výhled na hory a je vzdálené 13 km od hor Montañas de Fuego a 15 km od golfového rezortu Lanzarote. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Hosté mohou využívat vířivku. Casa Lucia poskytuje službu půjčení jízdních kol a aut. V okolí se můžete věnovat rybaření a kanoistice. Ubytování je vzdálené 15 km od parku Rancho Texas a 18 km od národního parku Timanfaya. Casa Lucia stojí 18 km od letiště Lanzarote a za příplatek zajišťuje dopravu na letiště.

Casa Ale
Casa Ale

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Casa Ale se nachází asi 400 metrů od pláže Arena a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,5 km od pláže Pozo a 13 km od pohoří Montañas de Fuego. Letiště Lanzarote je vzdáleno 18 km.

Casa Descanso con Jacuzzi en Playa Quemada
Casa Descanso con Jacuzzi en Playa Quemada

9,3 / 10 (15 hodnocení)

Casa Descanso con Jacuzzi en Playa Quemada se nachází v letovisku Playa Quemada a nabízí vířivku. 500 metrů od pláže Arena. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 1,6 km od pláže Pozo a 13 km od pohoří Montañas de Fuego. Na letiště Lanzarote je to 18 km.

Puravida Playa Quemada 1
Puravida Playa Quemada 1

9 / 10 (10 hodnocení)

Puravida Playa Quemada 1 se nachází v letovisku Playa Quemada, jen 1,1 km od pláže Arena. Nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Hosté mohou využívat terasu. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu s fénem, obývací pokoj a kuchyň s lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Puravida Playa Quemada 1 stojí 2,2 km od pláže Pozo a 13 km od pohoří Montañas de Fuego. Na letiště Lanzarote je to 17 km.

Ventanas de Lanzarote
Ventanas de Lanzarote

8,9 / 10 (145 hodnocení)

Tyto světlé apartmány se nacházejí 10 minut chůze od pláže Quemada na ostrově Lanzarote a nabízejí prostornou společnou sluneční terasu s působivým výhledem na oceán.Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ventanas de Lanzarote poskytuje jednoduché útulné ubytování s obývacím prostorem s pohovkou. Kuchyňský kout je vybaven plynovým sporákem a lednicí. Apartmány mají 1 nebo 2 světlé ložnice s velkými okny. Ventanas de Lanzarote stojí 10 minut chůze od barů a restaurací. Nejbližší supermarket je vzdálený 10 minut jízdy. Přímo před budovou vede turistická stezka a trasa pro horská kola. Yaiza, Puerto del Carmen a letiště Lanzarote jsou vzdálené 30 minut jízdy. Pláž Playa Blanca je vzdálená asi 20 km.

CASA ANGELINA
CASA ANGELINA

8,7 / 10 (16 hodnocení)

CASA ANGELINA se nachází v letovisku Playa Quemada, 300 metrů od pláže Arena, 1,4 km od pláže Pozo a 14 km od hor Montañas de Fuego. Tento prázdninový dům stojí 18 km od národního parku Timanfaya a 22 km od památníku Campesino. Tento prázdninový dům má terasu, 2 oddělené ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 15 km od golfového rezortu Lanzarote a 16 km od parku Rancho Texas. Letiště Lanzarote je vzdáleno 18 km.

Studio Casa la fula
Studio Casa la fula

8,5 / 10 (24 hodnocení)

Studio Casa la fula se nachází v letovisku Playa Quemada, 300 metrů od pláže Arena a 1,4 km od pláže Pozo. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Tento apartmán má výhled na moře a hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmány jsou vzdálené 14 km od hor Montañas de Fuego a 15 km od golfového rezortu Lanzarote. Na letiště Lanzarote je to 18 km.

Apartamento Bienestar
Apartamento Bienestar

7,7 / 10 (20 hodnocení)

Apartamento Bienestar se nachází asi 200 metrů od pláže Arena a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na moře. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. Apartamento Bienestar stojí 1,3 km od pláže Pozo a 14 km od pohoří Montañas de Fuego. Na letiště Lanzarote je to 18 km.

Apartamento Ayla
Apartamento Ayla

7,6 / 10 (39 hodnocení)

V ubytování Apartamento Ayla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Ayla se nachází asi 300 metrů od pláže Arena a nabízí ubytování s výhledem na moře, terasou a kávovarem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce je k dispozici 24 hodin denně. Apartamento Ayla má také dětské hřiště. Ubytování je vzdálené 1,4 km od pláže Pozo a 13 km od pohoří Montañas de Fuego. Na letiště Lanzarote je to 18 km.

Ayla 2
Ayla 2

7,2 / 10 (28 hodnocení)

V ubytování Ayla 2 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ayla 2 se nachází v letovisku Playa Quemada, pouhých 700 metrů od pláže Arena, a nabízí terasu, restauraci a nepřetržitě otevřenou recepci. Ubytování bylo postaveno v roce 2010 a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. Ayla 2 stojí 1,9 km od pláže Pozo a 13 km od pohoří Montañas de Fuego. Na letiště Lanzarote je to 17 km.