Ubytování ve městě Pola de Somiedo

Město Pola de Somiedo se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pola de Somiedo nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pola de Somiedo

Hotel y AR Palacio Flórez Estrada
Hotel y AR Palacio Flórez Estrada

9,2 / 10 (34 hodnocení)

Hotel y AR Palacio Flórez Estrada se nachází uprostřed hor v přírodní rezervaci Somiedo a nabízí velké zelené zahrady s venkovním bazénem a tenisovým kurtem. Do Ovieda dojedete autem asi za hodinu. Nabízí pokoje a apartmány v různých budovách. Všichni hosté mají přístup do venkovních společných prostor. Vytápěné pokoje mají vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami zdarma. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Hotel má vlastní restauraci, společenskou místnost s krbem, knihovnu a kapli. V zahradě je také mnoho posezení. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na pobřeží Asturie dojedete autem asi za 1,5 hodiny. Parkování na místě je zdarma.

CASA FELISA
CASA FELISA

9,1 / 10 (134 hodnocení)

CASA FELISA se nachází v obci Pola de Somiedo a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon. Na letiště Asturias je to 73 km.

Apartamentos Rurales Buenamadre
Apartamentos Rurales Buenamadre

8,9 / 10 (43 hodnocení)

Apartamentos Rurales Buenamadre se nachází v přírodní rezervaci Somiedo a nabízí působivý výhled na hory Cordillera Cantabrica. Nabízí vytápěné apartmány s bezplatným Wi-Fi a soukromým balkonem v tradičním venkovském domě obklopeném zahradami. Všechny apartmány v rustikálním stylu mají výhled na přírodní rezervaci a ložnici s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi. V obývacím pokoji je krb a dřevo na oheň zdarma. K dispozici je také TV a rozkládací pohovka. V koupelně najdete vanu nebo sprchu a fén. K dispozici je malá kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a lednicí. V okruhu 5 minut jízdy od apartmánů v Pola de Somiedo najdete obchody, restaurace a banky. Apartamentos Rurales Buenamadre stojí u krásné stezky Camino Real Trail a v okolní krajině najdete řadu dalších turistických tras. Do Ovieda a na asturské pobřeží dojedete autem za 80 minut. U apartmánů je neplacené soukromé parkoviště. K dispozici jsou také konferenční prostory. Na letiště Asturias dojedete autem za 90 minut. Za příplatek lze zajistit dopravu na letiště.

Florez Estrada 5, Pola de Somiedo
Florez Estrada 5, Pola de Somiedo

8,9 / 10 (42 hodnocení)

V ubytování Florez Estrada 5, Pola de Somiedo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Florez Estrada 5, Pola de Somiedo se nachází v Pola de Somiedo. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Florez Estrada 5, Pola de Somiedo leží 73 km od letiště Asturias.

Apartamentos La Guergola
Apartamentos La Guergola

8,8 / 10 (82 hodnocení)

Apartamentos La Guergola se nachází v přírodní rezervaci Somiedo ve městě Pola de Somiedo a nabízí apartmány ve venkovském stylu s krbem. Některé mají terasu a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají dřevěné podlahy a obývací pokoj s rozkládací pohovkou a TV. Nechybí ani vlastní koupelna s fénem. Kuchyňský kout je vybaven lednicí, mikrovlnnou troubou, sklokeramickou varnou deskou a kávovarem. Všechny apartmány Superior mají vlastní zařízenou terasu. Apartmány Standard mají vlastní nebo sdílenou zařízenou terasu. Ve městě najdete obchody, supermarkety, turistické informace a městský bazén se saunou a vířivkou. V okolí se můžete věnovat jízdě na koni a pěší turistice.

Apartamentos Casa Miño
Apartamentos Casa Miño

8,7 / 10 (91 hodnocení)

Apartamentos Casa Miño se nachází v obci Pola de Somiedo v přírodní rezervaci Somiedo, hodinu jízdy od Ovieda. Moderní apartmány jsou vybavené myčkou nádobí a pračkou. Každý apartmán je vytápěný a má obývací pokoj s pohovkou a TV. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a dobře vybavená kuchyň zahrnuje lednici, mikrovlnnou troubu a sporák. Nedaleko je k dispozici bezplatné parkoviště. Hosté mohou využít restauraci v hotelu Casa Miño, který se nachází 200 metrů od hotelu, a salonek hotelu Casa Miño s krbem.

Pensión Casa Cesáreo
Pensión Casa Cesáreo

8,6 / 10 (118 hodnocení)

Pensión Casa Cesáreo je obklopen krásnou krajinou přírodní rezervace Somiedo a nabízí výhled na údolí a hory v obci Pola de Somiedo. Penzion má vlastní bar. Vytápěné pokoje jsou jednoduše zařízené a mají světlé stěny. Mají bezplatné Wi-Fi a vlastní koupelnu. Casa Cesáreo má také bar s nabídkou španělských tapas. V Pola de Somiedo je také k dispozici malý výběr restaurací. V okolí vedou turistické trasy a trasy pro horská kola. V blízkosti hotelu najdete také místní bazén. Do města Grado dojedete autem za 1 hodinu a do Ovieda za 1 hodinu.

PENSION CASA MIÑO
PENSION CASA MIÑO

8,5 / 10 (242 hodnocení)

PENSION CASA MIÑO se nachází v Pola de Somiedo a nabízí restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Výhled směřuje na hory. Pokoje jsou vybavené šatní skříní a TV. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. V okolí Pola de Somiedo se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Asturias je to 73 km.

Hotel Casa Miño
Hotel Casa Miño

8,3 / 10 (344 hodnocení)

Hotel Casa Miño se nachází v horské vesnici Pola Somiedo a nabízí restauraci a pokoje s bezplatným Wi-Fi. Nabízí krásné prostředí v přírodní rezervaci Somiedo a snadný přístup k mnoha turistickým trasám. Hotel Casa Miño má světlé, jednoduše a moderně zařízené pokoje. Všechny pokoje mají topení, TV a vlastní koupelnu. V restauraci se podává řada tradičních asturských jídel. Casa Miño má okouzlující salonek s krbem, kde můžete relaxovat. Do měst Oviedo a Gijón dojedete autem za 90 minut a Gijón a pobřeží jsou vzdálené přibližně 100 km.

Hotel L'Ablana
Hotel L'Ablana

8,1 / 10 (247 hodnocení)

Hotel L'Ablana se nachází v malé vesnici v Asturijské krajině, uvnitř přírodní rezervace Somiedo. Nabízí pokoje s výhledem na hory a bezplatným Wi-Fi. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. L'Ablana má jednoduše zařízené pokoje s parketovou podlahou, TV a vlastní koupelnou s toaletními potřebami zdarma. V hotelové jídelně se každé ráno podává snídaně. Příjemný personál vám poskytne více informací o okolí a o všech outdoorových aktivitách.

Hostal Parador Peñavera
Hostal Parador Peñavera

8 / 10 (326 hodnocení)

Hostal Parador Peñavera se nachází v Pola de Somiedo a nabízí bar a bezplatné Wi-Fi. Za příplatek je k dispozici soukromé parkoviště. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV a vlastní koupelnu. Hostal Parador Peñavera podává každé ráno kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 45 km od Pravie a 48 km od Los Cabos. Na letiště Asturias je to 55 km.

Hotel Castillo del Alba
Hotel Castillo del Alba

7,9 / 10 (248 hodnocení)

Hotel Castillo del Alba se nachází v přírodní rezervaci Somiedo s různými turistickými trasami v okolí a nabízí bar a restauraci. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje mají TV, šatní skříň a žehličku. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, fén, bidet a bezplatné toaletní potřeby. V apartmá je také vířivka. V okolí se můžete věnovat jízdě na koni a jízdě na horském kole. Do města Grado dojedete za hodinu. Do Ovieda dojedete autem za hodinu. Gijón a pobřeží jsou vzdálené přibližně 100 km.

Casa rural OSO 4
Casa rural OSO 4

7,4 / 10 (135 hodnocení)

Casa rural OSO 4 se nachází v Pola de Somiedo. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Na letiště Asturias je to 63 km.

Aparatamento Rural El Oso 3
Aparatamento Rural El Oso 3

6,6 / 10 (49 hodnocení)

Aparatamento Rural El Oso 3 se nachází ve městě Pola de Somiedo. Výhled směřuje na hory a řeku. Tento apartmán má obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Letiště Asturias je vzdálené 63 km.

Apartamento Rural El Oso 2
Apartamento Rural El Oso 2

6,5 / 10 (52 hodnocení)

Apartamento Rural El Oso 2 se nachází v Pola de Somiedo. Výhled směřuje na hory a řeku. Tento venkovský dům má kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Na letiště Asturias je to 64 km.