Ubytování ve městě Poliñá de Júcar

Město Poliñá de Júcar se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Poliñá de Júcar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Poliñá de Júcar

Casa rural ca xelo
Casa rural ca xelo

8,7 / 10 (22 hodnocení)

V ubytování Casa rural ca xelo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural ca xelo se nachází v obci Poliñá de Júcar, 41 km od akvária L'Oceanografic a vlakového nádraží Norte. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, fitness centrem a sdíleným salonkem. Nachází se 42 km od přístavu Puerto de Valencia a nabízí sdílenou kuchyň. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také dětské hřiště. Casa rural ca xelo stojí 42 km od zahrad Turia a Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Na letiště ve Valencii je to 47 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural Ca Xelo 2
Casa Rural Ca Xelo 2

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural Ca Xelo 2 se nachází v Poliñé de Júcar, 41 km od L'Oceanografic, 41 km od vlakového nádraží Norte a 42 km od přístavu Puerto de Valencia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. K dispozici je balkon a terasa. Venkovský dům se skládá ze 3 samostatných ložnic, 1 koupelny a obývacího pokoje. Venkovský dům je vzdálený 42 km od zahrad Turia a Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Na letiště Valencia je to 47 km.