Ubytování ve městě Pontós

Město Pontós se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pontós nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pontós

La Requisa
La Requisa

10 / 10 (1 hodnocení)

La Requisa se nachází ve městě Pontós a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Hosté si zde mohou zahrát kulečník a stolní tenis. Tento klimatizovaný apartmán má 5 samostatných ložnic, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu. Nechybí ani TV. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Apartmán je vzdálený 13 km od Dalího muzea a 21 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 43 km.

Can Quilis
Can Quilis

9,5 / 10 (37 hodnocení)

Can Quilis se nachází ve městě Pontós a nabízí bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný venkovský dům se nachází v centru města Empordà a má zařízenou terasu s panoramatickým výhledem na okolní krajinu. Dům má moderní zařízení, světlé pokoje a koupelnu s fénem. K dispozici je obývací pokoj s jídelnou, TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem. K dispozici je také kuchyň s pračkou a sporákem a venkovní jídelní kout. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Can Quilis má krásnou zahradu a bezplatné parkoviště. Okolí je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Na golfové hřiště Torremirona dojedete autem za 15 minut. Hosté mají volný vstup do veřejného městského venkovního bazénu. Město Figueras je vzdálené 20 minut jízdy a pobřeží Středozemního moře 20 km. Letiště Girona je vzdálené 40 km a do centra města dojedete autem za 30 minut.

Mas La Casa Nova
Mas La Casa Nova

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Mas La Casa Nova se nachází v Pontósu, 16 km od Dalího muzea a 24 km od golfového hřiště Peralada. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a lednicí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 6 ložnic a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má sluneční terasu. Mas La Casa Nova stojí 30 km od vlakového nádraží Girona a 40 km od mořské rezervace Medes Islands. Na letiště Girona-Costa Brava je to 40 km.