Ubytování ve městě Portús

Město Portús se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Portús nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Portús

Bungalow La BALIZA Camping naturiste El Portus Cartagena Murcia
Bungalow La BALIZA Camping naturiste El Portus Cartagena Murcia

9 / 10 (6 hodnocení)

Bungalow La BALIZA Camping naturiste El Portus Cartagena Murcia se nachází v Portúsu a nabízí výhled na moře, restauraci, sdílený lounge, bar, zahradu, terasu a dětské hřiště. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. Kemp má krytý bazén. Hosté ubytování Bungalow La BALIZA Camping naturiste El Portus Cartagena Murcia si mohou zahrát kulečník a v okolí se věnovat pěší turistice nebo rybaření. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Playa de la Morena, Playa La Losa a Playa El Portús. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 37 km.

Bungalow Camping naturista El Portus nr 43 Cartagena, Murcia
Bungalow Camping naturista El Portus nr 43 Cartagena, Murcia

8,1 / 10 (30 hodnocení)

Bungalov Camping naturista El Portus s výhledem na moře. nr 43 Cartagena, Murcia in Portús nabízí ubytování, zahradu, restauraci, bar, zázemí pro vodní sporty a soukromou pláž. Kemp má terasu, výhled na město, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K vybavení patří sporák, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Hosté ubytování Bungalow Camping naturista El Portus Na místě si můžete zahrát kulečník a v okolí se věnovat pěší turistice nebo šnorchlování. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Playa de la Morena, Playa La Losa a Playa El Portús. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 37 km. nr 43 Cartagena, Murcia.