Ubytování ve městě Presillas Bajas

Město Presillas Bajas se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Presillas Bajas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Presillas Bajas

En la Majada Redonda
En la Majada Redonda

9,6 / 10 (185 hodnocení)

En la Majada Redonda se nachází ve městě Presillas Bajas a nabízí sdílený bazén a sluneční terasu s výhledem na hory. Nachází se v přírodní rezervaci Cabo de Gata a nabízí apartmány s bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány jsou moderně zařízené a mají krb, mramorové podlahy a 1 vlastní koupelnu se sprchou, fénem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou a malý stůl s židlemi. Kuchyň je vybavena sporákem, varnou deskou, kávovarem a nádobím. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. U bazénu jsou křesla a k dispozici je také zahrada. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Pláž Playa del Arco je vzdálená 3 km.

Tranquilidad y Naturaleza. Entre Volcanes y Mar
Tranquilidad y Naturaleza. Entre Volcanes y Mar

8,9 / 10 (48 hodnocení)

Ubytování se nachází v Presillas Bajas, 39 km od muzea Almeria, 40 km od andaluského centra fotografování a 41 km od Alcazaba of Almeria. Tranquilidad y Naturaleza. Entre Volcanes y Mar nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také patio. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 42 km od přístavu Almeria a 49 km od leteckých útočišť Almeria. Letiště Almeria je ve vzdálenosti 29 km. Entre Volcanes y Mar.