Ubytování ve městě Puerto de Santa Cruz

Město Puerto de Santa Cruz se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puerto de Santa Cruz nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puerto de Santa Cruz

Los Toneles
Los Toneles

9,6 / 10 (40 hodnocení)

V ubytování Los Toneles máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Los Toneles se nachází v Puerto de Santa Cruz a nabízí výhled na město, sdílený lounge, terasu, restauraci, bar a gril. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s bidetem, sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Všechny apartmány jsou klimatizované a mají posezení a/nebo jídelní kout. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Los Toneles stojí 19 km od náměstí Plaza Mayor a 18 km od paláce Palacio de los Duques de San Carlos. Na letiště Badajoz je to 116 km.

La Casa de Abajo
La Casa de Abajo

9,6 / 10 (37 hodnocení)

La Casa de Abajo se nachází 19 km od náměstí Plaza Mayor v Puerto de Santa Cruz a nabízí ubytování s klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu, plně vybavenou kuchyň s lednicí, krb, posezení, TV s plochou obrazovkou, pračku a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také sporák, myčka, mikrovlnná trouba a kávovar. Prázdninový dům stojí 18 km od Palacio de los Duques de San Carlos i od Iglesia de Santiago. Na letiště Badajoz je to 115 km.